Sinterklaas en de kerstman nemen helaas geen videoboodschappen meer op.
Bestellingen kunnen daarom niet meer geplaatst worden.

Initiatief van Lukassen Produkties

Informatie

Alles wat je wilt weten!

Zoals je wellicht zult begrijpen zijn Sinterklaas en de Kerstman niet iedere dag beschikbaar, deze oude mannen hebben ook hun rust nodig… Wij plannen de opnamedagen daarom in op basis van de aanvragen.

Levering Sinterklaasvideo’s

We leveren de video’s tussen 16 november en 5 december. De video’s worden in volgorde van bestelling opgenomen. Heb je een specifieke uiterlijke datum wanneer je de video wenst te ontvangen of heb je andere vragen over de levertijd? Neem dan gerust contact met ons op.

De Sinterklaasvideo’s worden aangeleverd via WhatsApp. Mocht je een ander formaat wensen dan is dat in overleg wellicht ook mogelijk.

Levering Kerstmanvideo’s

We leveren de video’s tussen 7 december en 24 december. De video’s worden in volgorde van bestelling opgenomen. Heb je een specifieke uiterlijke datum wanneer je de video wenst te ontvangen of heb je andere vragen over de levertijd? Neem dan gerust contact met ons op.

De Kerstvideo’s worden aangeleverd via WeTransfer (MP4 videobestand). Mocht je een ander formaat wensen dan is dat in overleg wellicht ook mogelijk.

Aanvullende informatie/voorwaarden:

  • Zowel Sinterklaas als de Kerstman houden van positiviteit! Ze spreken kinderen niet streng of boos toe.
  • Geen gevloek. Geen racistische uitingen. Geen politieke uitingen.
  • Wij checken berichten op inhoud, indien een aanvraag niet wordt goedgekeurd, dan nemen wij contact met je op en storten het reeds betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug.
  • Bij de Sinterklaasvideo’s komen geen pieten in beeld. Ook de term “zwarte piet” komt niet voor in de video’s.
  • Wij gebruiken de doorgegeven informatie puur als verhaallijn. We garanderen niet dat alle aangeleverde info in de video voorbij komt.
  • Ook wij zijn afhankelijk van de Coronamaatregelen. Als het voor ons onmogelijk wordt om de opnames uit te voeren, dan zullen wij dit communiceren en het geld binnen 7 werkdagen terugstorten.
  • Met het zien van de voorbeeldvideo’s is de afnemer bekend met de te ontvangen kwaliteit.
  • Het betreft maatwerk; bestellingen die geplaatst zijn kunnen na de opnames niet geannuleerd of aangepast worden.
  • Bij elke videokeuze wordt er een tijdsindicatie gegeven. Als wij denken dat de gegeven informatie niet binnen deze tijdsindicatie past dan nemen wij contact op. Er kan dan in overleg een aanpassing van het bericht volgen of een aanvulling op de genoemde prijzen.

Ons team

De website december-boodschap.nl is een infinitief van artiestenbureau Lukassen. Ons team bestaat uit vier enthousiaste medewerkers van Lukassen Produkties. Door de minimale mogelijkheden in de evenementen branche (corona) zijn wij graag creatief bezig!

Leo Lukassen December Boodschap Sinterklaas Kerstman

Leo Lukassen

Senior kwaliteitscontroleur.

Jasper Draaijer December Boodschap Sinterklaas Kerstman

Jasper Draaijer

Projectleider, cameraman en ontzettend goed in koffie halen.

Teun de Koning December Boodschap Sinterklaas Kerstman

Teun de Koning

Acteur, beroepsklager en houdt van koffie.

Jari ten Have December Boodschap Sinterklaas Kerstman

Jari ten Have

Jonge hond, koffiezetter en creatieve krijger!